注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

得一忘二

Transwriter

 
 
 

日志

 
 
 
 

gazing at two cups 面对两只杯子  

2012-03-18 05:07:45|  分类: Carnal 慧 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

You decide you will choose solitude, believing that this is the only choice for you to balance the inequality between the cups and you. However, nothing comes of nothing, unless you enters it. How can you, with a self, enter nothingness?

你决定保持孤独,相信这是你唯一得以和它们保持平等的主观选择。然而,你明白,无不会产生有,除非你进入这空无。可是,你带着自我,怎能进入空无?

  评论这张
 
阅读(34)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017